Doamne Doamne a ajuns sub conducerea lui Gabriel Oprea

„Gabriel Oprea preia comanda „diviziei de preoţi” de la Interne, care se ocupă de „protecţia spirituală” a personalului şi dă raportul la BOR” este titlul unui articol gandul.info, semnat Andrei Luca Popescu.

Aha, deci mai nou, preoții funcționează în divizii. Aveam o bănuială mai veche că este așa. Dar, ce vor să cucerească? Parcă în povestea cu Doamne Doamne, intitulată prea scurt și prea „ca la țară” – Biblia – era vorba despre altceva. Mă rog, s-au mai schimbat lucrurile probabil. (Ați observat cum repede mi-a și scăpat un „mă rog”? Subliminalul funcționează, ca să vezi!)

Mai departe:

„Vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a preluat în subordine directă Secţia de Asistenţă Religioasă a MAI, printr-un ordin de ministru care reglementează funcţionarea Direcţiei de Informare şi Relaţii Publice. Această Secţie, existentă şi până acum, va da raportul anual la Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, va asigura asistenţa religioasă a arestaţilor preventiv de la Poliţie şi va merge în control la structurile MAI, ca să vadă, printre altele dacă personalul este „protejat spiritual”.”

Doamnelor și domnilor, vreau să fiu prima care vă dă vestea! Dacă până acum se vorbea despre „agenți sub acoperire”, acest termen va fi înlocuit de „agenți spirituali sub acoperire”! Nu-i de joacă, tovarăși! Protecția spirituală a armatei, a unei nații, s-ar putea să fie singurul lucru care ne-a mai rămas.

„In God We Trust!” va fi scris pe steagurile de luptă, pe MAPN, pe BNR, pe ETC. Sper să fie scris și pe BOR, căci pare că avem parte de un autocorrect greșit și un cuvânt, nu spun care că mi-e frică de afurisenie, s-a transformat în MONEY.

De unde vine protecția spirituală, am auzit ca prin vis o intrebare divină? Vouă nu vi s-a întâmplat? Știți, mai nou nu mai avem parte de miracole, ci de întrebări care necesită execuție, apel, control. Drepți!

Articolul se încheie cu următoarea informație – „Săptămâna trecută, Guvernul a alocat 14 milioane lei pentru finanţarea a 13 mănăstiri, catedrale şi centre eparhiale.”

Mai avem loc? Da. Iată că după o perioadă lungă în care bisericile dispăreau, nici în 25 de ani nu s-au construit destule. O fi în plan să ne călugărim masiv în lipsa locurilor de muncă?

Să ne rugăm, căci e singurul lucru care ne-a mai rămas. Să ne protejăm spiritual, să ne căim, să ne călugărim, să ne pocăim, să ne crucim. Și să nu ne milostivim. Nu. Asta nu!

articolul îl găsești AICI

Dă-l mai departe de zece ori și-o să se întâmple o minune. O să vezi clar ce scrie pe buletinul de vot!

Morganfreemangod

Reclame
Doamne Doamne a ajuns sub conducerea lui Gabriel Oprea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s