Adi Hădean – Taste of Romania

Taste of Romania este primul “First” românesc.

Adi Hădean - Taste of Romania
Adi Hădean – Taste of Romania

Pe scurt, asta înseamnă că bloggerul/chef-ul Adrian Hădean va face un tur culinar pentru a descoperi cele mai bune rețete specifice fiecărei zone a României. Poveștile și bucatele ne vor fi puse pe smartphone, din iunie, prin aplicația mobilă “Taste of Romania”, dezvoltată de Vodafone.

Nebunia asta face parte din programul anunțat ieri, “Pitch your First”, o inițiativă prin care sunt încurajați oameni din 10 țări să facă tot felul de trăznăi interesante, pentru prima oară în viață. Scopul este ca aceste trăznăi să fie făcute utilizând tehnologia mobilă și să devină o sursă de inspirație pentru alții. Să dăm mai departe ce avem mai bun, cu ajutorul tehnologiei.

Călătoria lui Adi Hădean este prima inițiativă locală din cadrul programului Vodafone Firsts. Va fi Tasty Taste of Romania, sunt convinsă!

Concursul internațional “Pitch Your First” se desfășoară în 10 țări, în perioada mai-octombrie 2014: România, Italia, Egipt, Ungaria, Marea Britanie, Spania, Africa de Sud, Qatar, Olanda și Germania.

Se poate înscrie oricine are idei și vrea să participe. Aplicațiile se fac online pe www.firsts.com – campania #First, în perioada 14 mai – 15 august, prin completarea unui formular. Un juriu independent va alege 10 finaliști din fiecare țară, iar în ultima faza a concursului, cele 10 proiecte selectate vor fi supuse votului public în fiecare țara în parte.

Cei 10 castigatori vor fi anunțați în data de 3 octombrie 2014. Premiul va consta în susținerea materială pentru realizarea proiectului câștigător, dar și un film documentar cu voi, cu nebunia voastră 🙂 , care va fi promovat ulterior pe toate canalele de social media ale Vodafone Romania și pe site-ul http://www.firsts.com.

Ca introducere, poate vă inspiră filmul “Lifies” în care sunt surprinse reacțiile a 53 de oameni din lume, ce trăiesc o experiență inedită. Proiecția din România va fi pe clădirea Teatrului National din capitală, sâmbătă, 17 mai, începând cu ora 21:00. Lifie este un termen marca Vodafone, prin care se încurajează utilizatorii de tehnologie să își surprindă reacțiile, emoțiile printr-un scurt film realizat cu smartphone-ul sau tableta, când li se întâmplă ceva deosebit.

Reclame
Adi Hădean – Taste of Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s