Mobile B@nking – versiune nouă

Mobile banking este o treabă mișto. Mobile B@nking este și mai și, pentru că este o aplicație și ne plac mult aplicațiile!

Ce am înțeles eu, ieri, la conferința de presă de la Palazzo Argentina:

UniCredit Țiriac Bank a upgradat semnificativ prima versiune a aplicației de Mobile B@nking, lansată în septembrie 2012;

– poți plăti facturile într-un timp foarte scurt (Vodafone, Orange, Romtelecom, RDS&RCS, GDF Suez, Enel Muntenia), poți face plăți rapide folosind căutarea interactivă, poți solicita produse bancare (împrumuturi sau carduri de credit) și îți poți face singur depozite la termen, poți afla foarte ușor care este cea mai apropiată sucursală a băncii, pe unde găsești un bancomat, prin intermediul hărții cu unitățile băncii și ATM-uri; (rămân în continuare funcțiile inițiale din 2012)

– este în prezent disponibilă pentru Android și iOS, dar sunt în lucru update-uri și pentru sistemele Java și BlackBerry (versiunea standard pentru Java și BlackBerry fiind în continuare disponibilă);

– la capitolul securitate – acces unic prin cod PIN, aplicația se închide automat după două minute de inactivitate, transmiterea informațiilor între UniCredit Țiriac Bank și utilizatori se face criptat utilizând protocolul securizat SSL 128 biți;

– noutate – Mobile Token – înlocuiește dispozitivul fizic digipass.

Ce face tehnologia?

Aplicațiile de Mobile B@nking și Online B@nking permit controlul relației cu banca de la distanță și reduc cheltuielile. Pentru tranzacțiile în lei, se plătește jumătate din tariful pentru operațiuni interbancare (între UniCredit Țiriac și o altă bancă) efectuate la casierie, iar cele intrabancare (între conturi deschise tot la UniCredit Țiriac Bank) sunt gratuite. Orele limită de procesare a plăților sunt extinse cu până la 3 ore mai mult față de casierie.

Și acum partea distractivă, dar și serioasă, cu tehnologie inovatoare

Tot de ieri, a început exclusiv  în mediul online campania de comunicare “Controlează-ți banca de pe telefonul mobil”. Se va încheia pe 20 iunie, timp suficient să vă distrați cu o aplicație interactivă  prin care poți dirija propriul concert de reacții ale angajaților din sucursala digitală Unicredit. Smartphonul se transformă într-o baghetă (mai corect poate că ar fi joystick) și dacă o zgudui bine… asta se va transmite omuleților simpatici din biroul virtual și… vai de ei. Partea bună e că și ei se distrează orice le-ai face. Fun, fun, fun!

Aplicația pentru campania dezvoltată împreună cu MRM Worldwide Romania (agenția de digital a McCann WorldGroup România) este accesibilă pe www.controlyourbank.ro. Omuleții băncii vă așteaptă!

La evenimentul unde s-au anunțat toate acestea, organizat la Palazzo Argentina (unde m-am/ne-am simțit foarte bine), au vorbit din partea UniCredit Tiriac Bank: Anca Nuță (Director Identitate & Comunicare), Petrișor Costin (Director Produse & Segmente Retail) și Alexandru Mihalache (Director ICT Alternative Channels).

PS

Cea mai spectaculoasă treabă, pentru că e destul de clar că fetele de la… UNICREDIT (am zis bine, ioi… – inside joke -) pot să facă lucruri frumoase, că MRM știe ce face și face bine, este (pentru mine) faptul că am fost la o conferință de presă care anunța o îmbunătățire, o upgradare a unei APLICAȚII MOBILE de banking. Da, e ceva!

Lansare versiunea imbunatatita a aplicatiei de Mobile B@nking - UniCredit Tiriac Bank
Mobile B@nking – UniCredit Tiriac Bank – 8 mai 2014

 

Reclame
Mobile B@nking – versiune nouă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s