Zâmbește! Mâine va fi mai rău!

Iată o idee bună când te enervează cineva. Poate fi folosită și când, pur și simplu, ai chef de o zi cu zâmbetul pe buze. 🙂

Să-ți vezi colegii de serviciu, vecinii, urâcioșii, simpaticii, oamenii din jur, ca simple animale îmbrăcate. Să-ți transformi lumea, dintr-o mare și periculoasă junglă, într-o mare și prietenoasă rezervație naturală.

Poți să ți-i imaginezi după personalitate, culoarea părului, stare… oricum, numai să aibă ca rezultat prețiosul zâmbet, într-o lume care își arată fasolea din ce în ce mai puțin.

E distractiv!

Ajută mai ales în situații de criză, când simți că-ți va zbura ceva spre individ. Fire sensibilă, n-aș putea să dau într-un biet animăluț, nici cu vorba rea. Ceea ce, vă recomand și vouă.

O sursă simpatică de inspirație – de la Yago Partal, fotograf ale cărui lucrări le găsiți pe zooportraits.com (sursa) sau pe Facebook ori Instagram. Există și tricouri pentru curajoși!

Apropo de statusul postat de Chinezu pe facebook, referitor la faptul că s-a amuzat uitându-se la știri, imaginându-și personajele politice ca personaje de desene animate. O altă idee foarte bună, o formă de terapie utilă azi. 🙂

Vezi statusul aici – Post by Cristian China Birta.

Reclame
Zâmbește! Mâine va fi mai rău!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s