Oameni și performanță

S-a vorbit despre media și maketing, s-a vorbit despre responsabilitate socială, s-a vorbit despre management, s-a vorbit despre inovație, s-a vorbit despre antreprenoriat. Cele 5 zile – Zilele Biz – de fapt, înseamnă mult mai mult. Înseamnă oameni, înseamnă performanță!

Anul acesta a fi cel mai bun a dat peste nas ideii de a fi cel mai okeiuț. Noile puncte de reper au vorbit pentru a defini performanța: inspirație, inovație, leadership, emoție, responsabilitate, fericire, cele mai bune idei.

Și mai e ceva. Mi-am dat seama cât de confortabil este de fapt fotoliul de consumator. Energia din spatele unui produs, fie că vorbim de o inovație, fie că vorbim de o idee pusă în practică de un antreprenor ori de un manager de companie, fie că vorbim de o campanie sau un produs de marketing, reprezintă un conglomerat de emoții, de frustrări, de bucurii și depresii, de zbateri pentru ca inovația, ideea, leadershipul, brandul să fie o sursă de inspirație, dincolo de a ajunge numărul 1 într-un top. Toate acestea au fost concentrate în cele trei topuri realizate pentru ediția din 2013 Zilele Biz.

Excelență în antreprenoriatBiz și Unlock Research. Un top în premieră, prezentat în Ziua Antreprenoriatului.

antreprenoriat

Top 10 Cele mai bune companii pentru leadership – un studiu realizat de Hay Group, în premieră pentru România și în exclusivitate pentru Biz. “Best Companies For Leadership” cuprinde răspunsurile a 1.600 de chestionare.

top leadership

Top 10 mărci inovatoare în viziunea consumatorului român este un studiu exclusiv Ipsos Research care aduce în prim plan inovația din perspectiva consumatorului.

 1. Google

 2. Microsoft

 3. Sony

 4. BMW

 5. Nokia

 6. Yahoo

 7. Samsung

 8. Mercedes

 9. Nike

 10. LG

 

Zilele Biz este primul eveniment de afaceri din Romania și a demonstrat și în 2013 că se poate să fii The Best of The Best.

 ZB

 

va urma

Reclame
Oameni și performanță

Un gând despre &8222;Oameni și performanță&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s