Zilele Biz – refuză mediocritatea!

Trăim deja în era comunicării prin tehnologie. Ne întâlnim mai rar unii cu alții, ne spunem mai rar lucrurile în față, socializăm mai mult, dar ne întâlnim de fapt mai puțin, devenim din ce în ce mai buni în a ne felicita virtual. Am început să ne adaptăm pentru trecerea la următorul nivel.

Cea mai bună aptitudine, pe care omul ar trebui să realizeze că e necesar să și-o dezvolte în acest moment, este capacitatea de a aprecia și folosi întâlnirile care depășesc granițele impuse de tehnologie. A fost un timp în care presa, cel puțin, se făcea mergând direct la un eveniment pentru a afla și transmite informația. De multe ori nici nu știai clar ce se va întâmpla, de multe ori erai trimis într-o locație de unde trebuia să vii cu un subiect. Fără comunicate, fără PR, fără Wikipedia, fără mobil – doar tu. Tu și oamenii pe care îi întâlneai, oameni pe care trebuia să-i provoci să spună povești. Cu alte cuvinte, de multe ori tu făceai evenimentul.

Acum avem nevoie din ce în ce mai mult de oameni care să facă evenimentul pentru noi, care să reușească să coaguleze comunități, care să poată să aducă omul potrivit la momentul potrivit și care să-l determine să-și spună povestea aflându-se într-un contact direct cu publicul său, pe care îl cunoaște mai mult cu ajutorul unui ecran și-al unor taste. Acești oameni care știu să strângă comunități cu perseverență, cu abilitate, cu pasiune, sunt oamenii care creează tradiții. Sunt oamenii care luptă împotriva curentului într-un moment în care istoria se face la minut, în care se fuge de trecut, în care se uită că timpul se scrie.

Să fii The Best of The Best poate avea efect doar dacă vine de la cineva care este, care demonstrează că este the best și nu în ultimul rând, care nu renunță la calitate pentru a fi the best. Nu ai cum să fii invidios pe succes. Cine spune că există oameni care sunt invidioși pe succes, nu poate fi altceva decât un personaj care a gustat prea mult din pocalul cu licoarea ortăvită de Narcis. Oamenii de succes sunt admirați. Punct. Ca să fie admirați, ca să fie modele trebuie să-și câștige respectul muncind cu propriile forțe, construind, inovând. Ei sunt the best of the best. Ei sunt cei care fac tradițiile de care avem atâta nevoie.

Vestea bună este că există și oameni de succes și că există echipe care fac posibilă întâlnirea cu ei.

zilele biz

De mai bine de 10 ani echipa Biz, condusă de Marta Ușurelu, face lucrurile să se miște, construiește comunități, arată omului oameni și ghidează, ajută ca poveștile frumoase să meargă mai departe.

Ediție cu ediție am dus Zilele Biz mai aproape de oamenii care transformă proiectele în realitate și care spun lucrurilor pe nume. Aceasta este ideea din spatele celor 12 ani de Zilele Biz. Coagulăm o comunitate formată din oameni cărora le place să gândească.” spune Marta Ușurelu, redactor – șef al revistei Biz, organizator al evenimentului Zilele Biz și al multor altora care au același scop.

Echipa Biz se adresează de ani celor care nu se mulțumesc cu puțin, care nu renunță în fața crizei și a dificultăților și oferă o platformă gândită pentru a-i întâlni pe cei care au experimentat și au reușit să deschidă drumuri noi în criză, drumuri noi în povești de succes.

Pe zilelebiz.ro aflați detaliile ediției 2013, o ediție maraton care prezintă peste 60 de vorbitori, specialiști locali, antreprenori de top și inovatori cu performanțe mondiale, de la antreprenoriatul neconvențional, la leadership și strategie, CSR și afaceri sociale, tehnologie, new media, marketing și goodvertising, open innovation și brand engagement, toate în contextul unor abordări inovatoare.

Excelență în Antreprenoriat, Best Companies for Leaders și Cele mai inovatoare branduri sunt cele trei studii de piață care vor fi prezentate în exclusivitate la Zilele Biz de Unlock Market Reseach, Hay Group România și Ipsos Research.

În acest an, evenimentul va avea loc în perioada 11-15 noiembrie, la Hotel Howard Johnson București.

Pentru a înțelege mai bine care sunt invitații și ce vor aborda temele Zilele Biz timp de 5 zile, voi dedica până la startul din 11 noiembrie, pentru fiecare zi în parte, câteva cuvinte meșteșugite care să vă arate că a fi cel mai okeiuț trebuie să se spună doar la timpul trecut. (vezi aici)

Logo ZB

 

Biz este o revistă de afaceri avangardistă care oferă proiecte jurnalistice creative, conținut viu și abordări unice asupra mediului de business local și international.

Lansată în anul 2000, Biz a fost prima revistă de afaceri din România, impunându-se prin premiere în print, evenimente de business, proiecte speciale și căutând mereu să abordeze mediul de afaceri dintr-o perspectivă inedită și interesantă pentru cititori.

Cu o apariție bilunară, are ca public-țintă manageri cu vârste între 25 și 45 de ani. Tirajul revistei este de 10.000 de exemplare pe număr, auditate de BRAT și se distribuie în zonele urbane din țară.  Din 2009, revista Biz este condusă de Marta Usurelu, redactor-șef și acționar majoritar.

http://www.revistabiz.ro/

Pentru înscrieri zilelebiz.ro

Reclame
Zilele Biz – refuză mediocritatea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s