Warner Bros. + J.K. Rowling = Fantastic Beasts and Where to Find Them

warner-brosWarner Bros. Entertainment a anunţat, printr-un comunicat transmis de Kevin Tsujihara (Chief Executive Officer, Warner Bros), extinderea parteneriatului cu autoarea J.K. Rowling, un parteneriat care are de data aceasta ca punct principal o nouă serie de filme inspirate de cartea „Fantastic Beasts and Where To Find Them“ din prima parte a celebrei serii „Harry Potter and the Sorcerer’s Stone“.

“Fantastic Beasts and Where to Find Them”, primul film din serie, va fi o poveste originală şi va marca debutul autoarei ca scenarist de film. Atmosfera se va situa în lumea magiei, vrăjitoriei şi va avea ca personaje creaturi magice, unele familiare fanilor Harry Potter.

J. K. Rowling a spus că “Fantastic Beasts and Where to Find Them nu este o secvenţă sau o parte a seriei Harry Potter, ci o extensie a lumii vrăjitorilor. Legile şi cutumele societăţii secrete a magicienilor va fi familiară tuturor celor care au citit Harry Potter sau au văzut filmele, dar aventurile lui Newt (Newt Scamander) vor începe în New York, cu 70 de ani înainte de povestea lui Harry Potter.”jkrowling

“Suntem extrem de onoraţi de faptul că Jo a ales să devină parteneră cu Warner Bros. în aceasta noua explorare a lumii vrăjitoriei care a fost un succes extraordinar pentru noi. Este o autoare extraordinară care a iniţiat o adevărată revoluţie a cititului în lumea întreagă, devenind apoi un femomen fără precedent în industria filmului. Suntem siguri că toată lumea aşteaptă, ca şi noi, să vadă ce ne pregăteşte imaginaţia ei genială.” – Kevin Tsujihara

Fantastic Beasts” va fi, pe lângă un film pentru marile ecrane, dezvoltat şi ca joc şi produse digitale, construite după aceleaşi experienţe online din jurul poveştilor Harry Potter.

Warner Bros. va deveni şi distributorul la nivel mondial (în afara de Marea Britanie) a miniseriei produsă de BBC, adaptată după primul roman dedicat adulţilor semnat J.K. Rowling, best seller-ul “The Casual Vacancy”. Filmările acestei serii de televiziune sunt stabilite pentru 2014.

Comunicatul Warner Bros. Entertainment îl găsiţi aici.

 

Sursa deadline.com

Reclame
Warner Bros. + J.K. Rowling = Fantastic Beasts and Where to Find Them

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s