Oamenii mei

Sunt oameni pe care îi îndrăgeşti încă înainte de a-i cunoaşte. Vi s-a întâmplat? Mie, da.

Chiar de curând.

Oricum încerci să-ţi explici de ce, cum se poate asta, nu iese nimic.

Poate că, de fapt, avem un simţ special, acela care îi şopteşte subconştientului că va fi bine, că te vei întâlni şi că de-acolo va începe o prietenie frumoasă.

Uneori, omul acela trece doar o dată prin viaţa ta şi e suficient. Îţi rămâne în suflet. Se întâmplă şi aşa. Important e să ştii să vezi.

Îmi plac oamenii care primesc întâmplările vieţii cu sufletul deschis. Oamenii care ştiu să întâmpine oameni în sufletul lor, fără aşteptări, ci doar aşa, pentru că despre asta e viaţa.

Şi nevoia de a primi nu e ruşinoasă, din contră. Nu o ocoli.

Dacă nu ştii cum să răspunzi, învaţă. Fii pe drumul tău.

Într-o altă parte sunt oamenii care calculează, care vor ca întâlnirea să aibă un scop concret, să le iasă ceva. Pragmaticii. Eu le spun oameni morţi. Dă-i la o parte, pentru că drumul lor e închis de mult. N-ai unde să porneşti cu ei, nu îţi pot oferi nicio călătorie. Te vor devora ca nişte zombi, şi-atât. Au nevoie să muşte, au nevoie de energia ta, iar la final vei ajunge o fantomă care stă lângă ei pentru că doar atât mai poate să facă.

Eu am un test, pe care il folosesc mereu. Ating oamenii. Vreau să le simt vibraţia. De la o simplă strângere de mână, până la o îmbrăţişare. Cuvintele mai păcălesc, senzaţiile nu, dacă ştii să le citeşti. E important să analizezi orice tresărire pentru că poate fi un refuz, poate fi o acceptare, poate fi o reacţie de surpriză, poate fi o bucurie, poate fi o reacţie descifrată în multe secvenţe, de multe ori combinate. Şi alege cine e important pentru tine. Vrei să fii însoţit la drum şi să însoţeşti şi tu ca răspuns, vrei să fii doar însoţitor fantomă sau vrei să fii omul mort?

Primeşte întâlnirile vieţii deschis. Fără să te gândeşti la câştig. Primeşte omul despre care simţul ăla special îi şopteşte subconştientului că va fi bine, deschis. Daca vrei…

RayadayaGsursa foto

Reclame
Oamenii mei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s